Smartwatch


smartwatch_500x500

Tons of features in a small package

Wergo®-smatrwatch is a phone, navigator, calendar, sportsensor, camera…
Voit muokata kellon tarpeittesi mukaan aivan kuten puhelimesi. Valitse suosikkisovelluksesi Google Play -kaupasta!

Wergo®-älykello on täynnä ominaisuuksia jotka on totuttu kokemaan vain täysikokoisissa puhelimissa.
Älykellon sydän on Dual-core Cortex A7 – 1.3GHz -prosessori ja sielu on Android 4.4.
Muistikapasiteetti on 512MB ja 4GB omaa muistia. Lisäksi voit laajentaa muistia micro-SD-kortilla aina 32GB asti.

LMW15-Dimension

Puhelut suoraan ranteesta

Asettamalla SIM-kortin kelloon voit soittaa ja vastaanottaa puheluita ilman ylimääräistä puhelinta taskussasi. Voit käyttää mieleisiäsi Bluetooth-kuulokkeita tai puhua suoraan kellon kaiuttimen ja mikrofonin avulla. Musiikin kuuntelukin onnistuu kuulokkeiden ja suoratoistopalvelujen, kuten Spotifyn kautta.

puhelinvalikko

Pysy yhteydessä

Myös tekstiviestit kulkevat ja saat 3G-yhteyden verkkopalveluihin jos satut olemaan WLan-yhteyden ulottumattomissa. Voit jakaa esimerkiksi Wergo®-älykellolla ottamasi kuvat ja videot ystäviesi kanssa sosiaalisessa mediassa heti kun haluat. Tarvitset vain kelloon asennetun Android-applikaation esimerkiksi Facebook tai Whatsapp Messenger. Lue lisää applikaatioista.

LMW15 11

Kätevä lataustelakka

Kello toimitetaan yhdessä kätevän lataustelakan kanssa jossa on USB-liitäntä myös tietokoneeseen liittämistä varten. Voit ladata kellon ja siirtää tiedostoja ja applikaatioita telakan avulla. Telakka mahdollistaa sen
, että kelloon ei ole tarvinnut lisätä ylimääräisiä reikiä johtoja varten. Näin kellon pöly- ja vesitiiviys on saatu paremmaksi kuin vanhoissa ratkaisuissa joissa johdot liitetään suoraan ladattavaan laitteeseen.